Digitaal vragenuurtje Stimuleringsprogramma Versterking VSV’s

Vanaf  maandag 29 april 2024 kunnen VSV’s/IGO’s subsidie aanvragen bij ZonMw voor het Stimuleringsprogramma Versterking VSV’s. In de aanloop naar de start van het programma organiseert de Federatie van VSV’s en het NRCG een digitaal vragenuurtje op dinsdag 23 april van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Je kunt aansluiten via de ZOOM-link: https://us06web…8TaNu5SCtZA8a.1 

(lukt dit niet, ga dan eerst naar https://zoom.us/join)

Vergadering-ID: 837 0035 2938

Wachtwoord: 284818

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan de details. Er zijn al wel veel vragen. Tijdens het vragenuurtje proberen we deze vragen waar mogelijk te beantwoorden.

Voorbereiding

Om voorbereid aan de slag te kunnen met de subsidieaanvraag kan iedereen alvast kennis nemen van het basiskader. Het basiskader bestaat uit 4 bouwstenen (samenwerking & organisatie, multidisciplinaire en domein overstijgende samenwerking, communicatie & informatie, kwaliteitsfocus & cyclus) en aanvragen moeten hierbinnen passen. Ter voorbereiding kunnen de VSV’s intern ook al nadenken over wie het subsidieaanvraagproces gaat doen vanuit het VSV.

Informatiebijeenkomst 16 mei 

Donderdag 16 mei organiseren de programmapartners een online informatiebijeenkomst waarbij we jullie meenemen in het aanvraagproces. We bespreken kort de uitgangspunten en de opzet van het subsidieprogramma en bekijken dan samen het aanvraagformulier voor de subsidie. Ook wordt duidelijk welke ondersteuning er is bij de aanvraagprocedure en waar je alle informatie kunt vinden. Vanzelfsprekend is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Meld je hier aan voor het webinar van 16 mei

Samenwerking

Het stimuleringsprogramma Versterking Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) wordt uitgevoerd door ZonMw in nauwe samenwerking met de Federatie van VSV’s, het Netwerk Regionale Consortia Geboortezorg (NRCG) en het College Perinatale Zorg (CPZ). De VSV’s worden in de regio ondersteund door coördinatoren van het NRCG en de Federatie van VSV’s. Zij maken daarbij gebruik van kennis, informatie en instrumenten van de programmapartners. 

Praktische info

Website: https://us06web...8tanu5sctza8a.1/

Datum: 23 april 2024
Tijd: 16:00 - 17:00

Deel dit evenement