Cliënt experience day

Hoe ervaart een zwangere de gegevensuitwisseling tijdens haar zwangerschap? Welke rol speel jij als professional daarin? Waar loopt het goed en waar is verbetering mogelijk? Deze vragen staan centraal tijdens de cliënt experience day die IKONE en Babyconnect op dinsdag 29 oktober van 9:30 -13:30 uur in Utrecht organiseren. Grijp deze kans aan om gegevensuitwisseling samen met cliënten eens van een andere kant te bekijken en meld je aan!

Natuurlijk is de lekkere lunch mooi meegenomen, maar je wilt deze bijeenkomst vooral niet missen omdat het een unieke kans is om met cliënten samen hun ervaring te bespreken. De ervaring van de cliënt staat centraal en vormt het vertrekpunt, maar ook de zorgprofessionals speelt hierin een belangrijke en onmisbare rol. De innovatieve werkvorm helpt om vernieuwende inzichten te krijgen. Samen met IKONE, een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden en opzetten van een cliënt journey wordt een bijeenkomst neergezet waarin de kansen voor gegevensuitwisseling aan de hand van het verhaal van een zwangere wordt bekeken.

Voor de bijeenkomst zijn we op zoek naar verschillende zorgprofessionals, zoals verloskundigen, gynaecologen, vertegenwoordigers van de jeugdgezondheidszorg en kraamzorg, een huisarts, een apotheker, lactatiedeskundigen, fertiliteitsspecialisten, enzovoort. Wilt jij of één van je collega’s meedenken en meedoen? Meld je dan aan door een mail te sturen aan Anneke Kamer, a.kamer@carecodex.org of neem telefonisch contact op via 06 – 39 57 91 84.

Deelnemers kunnen gebruik maken van de vacatieregeling van Babyconnect.

Praktische info

Datum: 29 oktober 2019
Tijd: 09:30 - 13:30

Deel dit evenement