Boeklancering ‘Gelijk goed beginnen’ Het nieuwe boek van Tessa Roseboom

In het 2018 in verschenen boek ’De eerste 1000 dagen’ beschrijft prof. dr. Tessa Roseboom het fundamentele belang van een goed begin vanuit biologisch, medisch en maatschappelijk perspectief. In 2022 verschijnt het vervolg: ‘Gelijk goed beginnen’. Hierin staat helder beschreven wat nodig is om succesvol te bouwen aan de basis voor gezonde generaties. Iedereen kan daar een bijdrage aan leveren. Het boek legt niet alleen het belang van een goed begin uit, maar inspireert ook om vanaf morgen bij te dragen aan een klimaat waarin kinderen kansen krijgen zich optimaal te ontwikkelen.

Op donderdag 17 februari 2022 wordt het boek ‘Gelijk goed beginnen’ gelanceerd. Dit zal plaatsvinden tijdens een (online) bijeenkomst van 15.00 tot 16.30 uur vanuit TivoliVredenburg in Utrecht

Het boek zal worden overhandigd aan verschillende professionals en deskundigen. Een aantal namen zijn; Geke van Velzen (directeur-bestuurder Stichting Lezen & Schrijven), Mariëtte Hamer (voorzitter Sociaal-Economische Raad) en Sharon Dijksma (burgemeester Gemeente Utrecht). Wij zullen met hen in gesprek gaan over hoe we als samenleving het beste gelijke kansen voor elk kind kunnen creëren.

Aanmelden evenement

Praktische info

Website: https://www.gelijkgoedbeginnen.nl/boeklancering

Start:
17 februari 2022, 15:00 uur
Einde:
3 maart 2022, 16:30 uur
Aanmelden evenement

Deel dit evenement