Zoekresultaten voor "klachtenregeling"

Document

Voorbeeld: klachtenregeling Verloskundig Samenwerkings Verband - Moeder- Kindcentrum Tilburg

Op de site van Moeder- Kindcentrum Tilburg is hun VSV brede klachtenregeling te lezen. Wilt u meer te weten komen
Geplaatst op: 20 maart 2018
Geplaatst door: Anneke Wiggers
Document

Slides getoond in webinar implementatie zorgstandaard integrale geboortezorg

Op 27 november jl. zond het CPZ een webinar uit over de implementatie van de zorgstandaard. De gasten in deze
Gevonden in kennisbank: Webinar implementatie zorgstandaard
Geplaatst op: 30 november 2017
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

Overige rechtspersoon zorgaanbieders: Wet- en regelgeving

In dit document, gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kom je te weten of je aan de
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

Business unit: wet- en regelgeving

Met het bovenste document, gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kom je te weten of je aan de
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

Business unit: governance

Op deze pagina vind je verschillende documenten van Annature op het gebied van governance, organisatie en samenwerking. Ook vind je
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

VOF: wet- en regelgeving

Met het bovenste document, gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kom je te weten of je aan de
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

Coöperatie (U.A): wet- en regelgeving

Met het bovenste document, gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kom je te weten of je aan de
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

VSV: wet- en regelgeving

Met dit document, gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, kom je te weten of je aan de vereisten
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

Algemeen: voorbeelden stappenplan, visieplan, projectplan IGO's

De 6 pionier-IGO s (integrale geboortezorg-organisaties) hebben in de opzet naar integrale geboortezorg inclusief bekostiging een aantal stappenplannen, projectplannen, intentieverklaringen...
Geplaatst op: 19 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Document

Webinar slagvaardig organiseren als VSV

Op 23 oktober 2017 zond CPZ Taskforce een webinar uit over hoe je je als VSV’s slagvaardig kunt organiseren met
Geplaatst op: 16 april 2018
Geplaatst door: Sandra Winterswijk
Home Home
Actueel
Overzicht VSV'sKennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten