Vraag

Studenten begeleiden bij mini-project?

Op 18 augustus 2017 - 17:18 geplaatst door

Beste leden consortium en VSV’s,

AVAG is als opleiding op zoek naar een verloskundige die onze derdejaars willen begeleiden, 1 uur per week, 5 weken lang. Het gaat om een project met als onderwerp samenwerken en organiseren. In de bijlage alvast in vogelvlucht wat meer informatie. Uiteraard licht ik het project in geuren en kleuren toe, als er interesse voor is. Ik kan mij ook voorstellen dat er op VSV niveau meerdere verloskundigen interesse hebben in het begeleiden van studenten. Wij zijn op zoek naar ongeveer 20 mini-projecten.

Er zijn zoveel projecten die door studenten geevalueerd kunnen worden! Op deze manier leren zij nu al wat er in de regio's actueel is op het gebied van samenwerken en organiseren. Geeft u ze deze kans? Denk bij mogelijke evaluaties vooral aan kleine en behapbare verbeteringen als een nieuw protocol, zorgpad, een moederraad, het tot stand komen van een gemeenschappelijke intake of andere zorginnovaties. Let wel: in deze opdracht werken studenten geen kwantitatieve analyses van zorguitkomsten uit.

Mochten iemand meer willen weten en op korte termijn beschikbaar zijn (periode 28/8 - 6/10 en/of 13/11-15/12) neem dan contact met mij op! Uiteraard worden de begeleidingsuren vergoed.

Fijn dat je mee wilt denken! Maak alsjeblieft eerst een account aan of log nu in.
 • Vanuit Caribisch Nederland dank voor jouw verzoek. 

  Mijn verloskundige huisartspraktijk opent de eerste week van september. Mijn verloskundig actieve AIOS Annemieke den Admirant heeft dan 2 weken haar verplichte zelfstandige periode. In haar eerste week kom ik terug uit Bonaire. In haar 2e week bezoek ik het AAFP-congres (FMX genoemd) in San Antonio niet ver van Houston, dat nu is getroffen door Harvey. Misschien kan ik iers voor je betekenen?

  Vriendelijke groet,

  Hans Burggraaff

  www.huisarts.ws

  Vind je dit antwoord nuttig?
  Om te reageren dien je eerst in te loggen.

  Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Verloskundige huisartspraktijk de Stethoscoop
Functie: Verloskundig actief huisarts
Specialisaties: Preconceptionele zorg, Subfertiliteit, Eerste trimester echoscopie, Seksuologie, Bestuursfunctie, Voorzitten vergadering, Contact met pers/media, Verloskunde 1e lijn
Werkgebieden: Geboortezorg, Preconceptionele zorg, Huisarts en jeugdarts
Organisatie: AVAG
Functie: Docent, verloskundige
Home
Actueel
KennisbankVraag & AntwoordConsortiaCPZ Taskforce
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten