Profiel

Maaike Tomesen

Organisatie: Verloskundigenpraktijk Zevenaar en Rijnwaarden
Plaats organisatie: Zevenaar
Functie: Verloskundige
Lid sinds: 23-03-2017

Op forum Opaal wordt gevraagd naar reactie op stuk over ICT 1ste en 2delijn. Hier wordt gevraagd of we mee willen doen aan het zwangerenportaal.

Dit zwangerenportaal zorgt ervoor dat eerste- en tweedelijn bij elkaar in het dossier kunnen kijken. De zwangere kan hier zelf ook in (zoals ik begrijp is alles in te zien uitgezonderd de MZA). De zwangere dient hier wel toestemming voor te geven. Het is voor ons geheel gratis doordat er gewerkt wordt met sponsors en advertenies van bv de plaatselijke kinder opvang, babywinkel, yoga e.d. Wij kunnen dan zelf aangeven welke sponsored/advertenties er wel en niet gebruikt gaan worden. Het werkt via integratie in ZIS (Epic, HIX) d.m.v. een tabblad met hyperlink waardoor er geen extra scherm of meerdere keren inloggen nodig is. 

Wat mij betreft prima om hier aan mee te doen. Wel handig om hier eerst de nodige uitleg over te krijgen. Wat ik begrijp kunnen we deze van Regine krijgen. Dus als jullie ook akkoord zijn, probeer ik een afspraak met Regine te maken.

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: Verloskundigenpraktijk Zevenaar en Rijnwaarden
Functie: Verloskundige
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten