Prikbord

Via het prikbord kun je op een makkelijke en laagdrempelige manier iets onder de aandacht brengen. Gebruik het voor korte berichten of verzoeken.

Alle deelnemers kunnen een prikbord bericht plaatsen.

Een Zachte Landing

Op vrijdag 13 april, zaterdag 14 april en zondag 15 april organiseert de Geboortenis een praktisch vervolg op de conferentie Born to Be met de 3-daagse Postpartum Intensive 'Een Zachte Landing'

Als Geboorte Zorgprofessionals staan wij letterlijk aan de wieg van onze samenleving.
Hoe dragen wij bij aan een 'zachte landing' voor elk gezin in een bedding van liefdevolle verbinding? 
Wat is de sleutel tot ware tevredenheid voor alle betrokkenen?

Vrijdag 13 april: Postpartum in de praktijk. We kijken deze dag met elkaar hoe we zo optimaal mogelijk postnatale ondersteuning kunnen geven aan ouders en baby.
Wat hebben zij nodig? En wat hebben wij nodig om dit te kunnen bieden?
Hoe geven we dit handen en voeten?
Een dag van delen van kennis, uitwisseling, workshops en samen ervaren.
mmv Brun Kuijpers (De Geboortespecialist), Ingrid Bal (Post Natal Support Network), Mieke Saras (Natuurlijk MANA) en Marjan de Jong - van Roosmalen (Ayurveda voor Moeder en Baby), Minna Sangi (Praktijk Linnaea), Nienke Stoop (Lotus Coach) en Christine derksen (Doulapraktijk Agathe)
Zaterdag 14 april is er de gelegenheid om verdere verdieping in dit thema en het belang van gezonde hechting te ervaren met de interactieve workshop Babybewustzijn in Zwangerschap, Geboorte en Borstvoeding door Mieke Saras. 
Zondag 15 april: Workshop Rebozo Sluitings Ritueel  door
Christine Derksen .

Kom (een van) deze dagen voor het opdoen van nieuwe ideeën, inspiratie en praktische tools die je direct kunt benutten in je dagelijkse praktijk als gynaecoloog, verloskundige, verpleegkundige, kraamverzorgende, lactatiekundige, doula of als je op een andere wijze betrokken bent bij de zorg voor moeder en kind rondom geboorte. 

Je bent van harte welkom

Meer informatie en aanmelding

Trefwoorden: postpartum
U bent de eerste om te reageren.
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten