Prikbord

Via het prikbord kun je op een makkelijke en laagdrempelige manier iets onder de aandacht brengen. Gebruik het voor korte berichten of verzoeken.

Alle deelnemers kunnen een prikbord bericht plaatsen.

Word ook ambassadeur Rookvrije Start, kom naar de ambassadeursconferentie op 4 oktober en laat je inspireren!

 

Vind je ook dat elk kind recht heeft op een rookvrije start?. De Taskforce Rookvrije Start verwelkomt graag nieuwe ambassadeurs! Als ambassadeur zet je je binnen jouw organisatie in voor een rookvrije start en motiveer je collega’s.

Ambassadeurs krijgen onder andere toegang tot de nieuwe e-learning Rookvrije Start, gratis voorlichtingsmaterialen, de nieuwsbrief en toegang tot het digitaal platform (waar je met andere ambassadeurs kunt discussiëren). Wil je meer weten over het ambassadeurschap? Kijk dan op: https://rookvrijestart.rokeninfo.nl/word-ambassadeur

 

Daarnaast organiseren we de conferentie Rookvrije Start op 4 oktober. Deze dag is bedoeld voor alle zorgprofessionals die (aanstaande) ouders willen helpen bij het stoppen met roken. De conferentie biedt jou alle mogelijkheid om kennis en ervaringen uit te wisselen, workshops te volgen en tips & tricks op te doen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://www.aanmelder.nl/rookvrijestart

 

Wanneer Woensdag 4 oktober 2017, inloop vanaf 9.15. Het programma loopt van 10:00 tot 17.00 uur, waarna er nog gelegenheid is om na te praten met een hapje en een drankje.

Waar De Observant, Stadhuisplein 7, te Amersfoort. De locatie is op loopafstand van het centraal station van Amersfoort.

Accreditatie Voor de verschillende beroepsverenigingen die deel uitmaken van de Taskforce wordt een aanvraag voor accreditatie van deze bijeenkomst gedaan.

Tijdig aanmelden De Ambassadeursconferentie word je kosteloos aangeboden door VWS, maar let op: meld je op tijd aan. We hebben plaats voor 130 deelnemers.

U bent de eerste om te reageren.
Organisatie: Verloskundigenpraktijk gouda
Functie: Verloskundige
Home
Actueel
KennisbankVraag & AntwoordConsortiaCPZ Taskforce
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten