Over Kennisnet Geboortezorg

Kennisnet Geboortezorg is een kennisplatform voor en door professionals werkzaam in de geboortezorg. Het platform is oorspronkelijk opgezet door het Diakonessenhuis Utrecht, ZIN kraamzorg en het EVC midden NL (eerstelijns verloskundig coöperatief) om professionals uit de eerste en tweede lijn in de regio beter met elkaar te laten samenwerkenHet Kennisnet Geboortezorg wordt per november 2016 gefaciliteerd door het College Perinatale Zorg.

Op het Kenninsnet Geboortezorg kunnen professionals in de geboortezorg informatie uitwisselen, samenwerken in werkgroepen, vragen stellen en beantwoorden, agenda punten opgeven die relevant zijn voor professionals in de geboortezorg. 

Doel

Stimuleren van interactie en verbinden van professionals in de geboortezorg in Nederland is het doel van Kennisnet Geboortezorg. Door samenwerking en kennisdeling willen we de kwaliteit van de geboortezorg voor moeder en kind verder verbeteren. 

Doelgroep

Professionals en beleidsmakers werkzaam in de geboortezorg. 

 

Huisregels

Het College Perinatale Zorg faciliteert Kennisnet Geboortezorg. Om ervoor te zorgen dat het platform voor iedereen relevant blijft, hanteren wij een aantal huisregels: 

  • Wees open over wie je bent. Maak een account aan met je eigen naam en achternaam. 
  • Plaats geen content die beledigend is voor anderen, die de privacy van anderen schendt. 
  • Plaats geen content die bedoeld is ter promotie van eigen producten of diensten. 
  • Zorg dat je bijdragen kort en to the point zijn. Blijf in reacties bij het onderwerp. 
  • Kopieer geen content van andere websites. Wil je mensen op iets interessants attenderen? Plaats dan een hyperlink. 

Bij overtreding van de huisregels, kan het College Perinatale Zorg bijdragen wijzigen, inkorten of verwijderen. Merk je dat een deelnemer zich niet aan de huisregels houdt? Meld ons dit dan. Heb je vragen of suggesties voor dit platform mail dit naar kennisnet@collegepz.nl.

 

Hoe werkt het?

Rechts bovenin het scherm, naast de inlog vind je een vraagteken. Hierin vind je hulpvragen en antwoorden. Het zijn nog de teksten die horen bij het 'oude' kennisnet geboortezorg. Deze teksten worden aangepast maar kunnen helpen bij het gebruiken van het kennisnet. Mocht je vragen hebben over het kennisnet mail je vraag dan naar kennisnet@collegepz.nl.

Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten