Vacatures CPZ

Het College Perinatale Zorg (CPZ) is een landelijke netwerkorganisatie waarin alle landelijk veldpartijen die te maken hebben met de geboortezorg samenwerken. Het CPZ is op 1 september 2011 van start gegaan. Het CPZ heeft als opdracht de kwaliteit van de geboortezorg te verbeteren, de integrale geboortezorg te stimuleren en de babysterfte (perinatale mortaliteit) en morbiditeit te verminderen.

Het CPZ heeft een bestuur dat bestaat uit zeven bestuursleden voorgedragen door de diverse beroepsverenigingen en brancheorganisaties in de geboortezorg. Dit bestuur wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. Een belangrijke taak van het CPZ  is het ondersteunen van VSVs in het implementeren en organiseren van integrale geboortezorg in het veld.  Het CPZ zoekt daarom voor de CPZ Taskforce, een kundige en enthousiaste

 

senior beleidsadviseur

36 uur per week

 

Functie-inhoud

 • Je geeft vanuit de visie op Integrale Geboortezorg, en de doelstellingen van het CPZ en van het Programma Transitie Geboortezorg VSV’s ondersteuning in meerdere zeer complexe trajecten op het gebied van kwaliteit van zorg, organisatie en (integrale) bekostiging.
 • Je ontwikkelt zelfstandig kaders en projectplannen.
 • Je zoekt proactief samenwerking met netwerkpartners en voert regie op de verbinding van landelijke en regionale ontwikkelingen.
 • Je legt verantwoording af aan de directeur van het bureau.

Functie-eisen

 • Tenminste academisch werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van de inhoud, organisatie, financiering en bekostiging van de gezondheidszorg.
 • Kennis van en ervaring met de geboortezorg en de organisatie van de geboortezorg, inzicht in de complexe (werk)processen, kennis van relevante wet- en regelgeving, bekostiging van geboortezorg en preventie zijn een pré.
 • Aantoonbare bedrijfskundige/organisatiekundige ervaring in relatie tot netwerkorganisaties is een pre.
 • Aantoonbare ervaring in een senior-functie in een politiek speelveld op landelijk en regionaal niveau met verschillende partijen en belangen.
 • Aantoonbare ervaring in een advies- of vergelijkbare functie in de zorg.
 • Zelfstandige, zelfstartende en resultaatgerichte teamplayer, die op flexibele wijze - ook met tegenwind – het gezamenlijke doel voor ogen houdt.
 • Netwerker met uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

Wat bieden wij?

Het CPZ biedt een informele, prettige werkomgeving in een inhoudelijk dynamisch, actueel en landelijk werkveld. De functie betreft een jaarcontract dat bij goed functioneren zicht geeft op verlenging. Het CPZ staat nadrukkelijk open voor (tijdelijke) mobiliteit en uitwisseling van kennis en talent vanuit andere (zorg)organisaties. Kandidaten die derhalve vanuit hun huidige (vaste) baan op onderlinge detacheringsbasis bij het CPZ zouden willen werken, worden van ook harte uitgenodigd te reageren. Het salaris bedraagt op fulltime basis minimaal € 4.054,- en maximaal € 6.113,- (FWG 70). Daarnaast ontvangt u een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33 % gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Meer informatie over het CPZ vindt u op www.kennisnetgeboortezorg.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Corine van Geffen, senior adviseur CPZ Taskforce via 06-51342078 of mailen vacatures@collegepz.nl.

Reageren?

Graag ontvangt het CPZ uw CV met motivatie uiterlijk 6 november a.s. via vacatures@collegepz.nl. De eerste kennismakingsgesprekken vinden op 9 en 14 november 2017.

Bemiddeling en acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld. Verder is het CPZ niet op zoek naar een ZZP-constructie.

Home
Actueel
KennisbankVraag & AntwoordConsortiaCPZ Taskforce
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten