Nieuwsbericht

Nieuw! Digitaal spreekuur: praktische online ondersteuning voor VSV's

Op 19 december 2017 geplaatst door


Naast het uitzenden van webinars, zal het CPZ vanaf 2018 ook met regelmaat digitale spreekuren aanbieden. 


Digitaal spreekuur vs. webinar
Een digitaal spreekuur is wat laagdrempeliger dan de webinars die we aanbieden. Waar de webinars bedoeld zijn om algemene informatie te geven over een thema, is de insteek van het digitale spreekuur om dieper in te gaan op een specifiek onderwerp, zoals werken met een kwaliteitscyclus binnen het VSV (onderwerp spreekuur op 15 januari).

Ook ligt de nadruk op interactie tussen de presentator(en) – een zorgprofessional en/of medewerker CPZ– en de deelnemers. Je kunt als deelnemer via een scherm vragen stellen en opmerkingen plaatsen die voor iedereen te zien zijn, en waarop de presentator tijdens het spreekuur kan antwoorden of reageren.

KORTOM...

MELD JE AAN VOOR HET EERSTE DIGITAAL SPREEKUUR VAN 2018:

'Werken met een kwaliteitscyclus binnen het VSV'

 

Dit eerste spreekuur gaat over het planmatig aanpakken van kwaliteitsbevordering en –bewaking binnen de zorgorganisatie.

Hoe pak je dit aan? Waar begin je? Wat doe je met de uitkomsten van de indicatoren en de cliëntervaringen? En hoe kom je gezamenlijk tot verbeterplannen om de kwaliteit van zorg te verbeteren? En hoe hou je vervolgens de vinger aan de pols? Hoe helpt een PDCA-cyclus hierbij? Wat is dat eigenlijk?

Op deze en andere vragen (jouw vragen?) wordt op 15 januari dieper ingegaan. Heb je nu al vragen over de kwaliteitscyclus waar je graag een (praktisch) antwoord op wil tijdens het spreekuur? Meld je aan voor het digitaal spreekuur en stuur je vragen naar dit e-mailadres.

 

MELD JE HIER AAN VOOR HET DIGITAAL SPREEKUUR


Datum: 15 januari 2018
Tijd: 20.15 uur

 

 

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Programma Transitie Geboortezorg - TAskforce
Functie: Communicatieadviseur
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten