Nieuwsbericht

Geri Bonhof voorzitter van het College Perinatale Zorg

Op 31 oktober 2016 geplaatst door

Met ingang van 1 oktober 2016 wordt mevrouw Geri Bonhof de nieuwe voorzitter van het bestuur van het College Perinatale Zorg. Inmiddels hebben alle deelnemers aan het branche overleg hun goedkeuring gegeven aan de benoeming van mevrouw Bonhof.  

Geri Bonhof heeft ruime ervaring als bestuurder in complexe organisaties in de publieke sector met vele stakeholders, voornamelijk binnen het onderwijs. Zo was zij gedurende 12 jaar voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Utrecht en was Geri vicevoorzitter van de Vereniging Hogescholen. Naast voorzitter van het CPZ is zij actief als voorzitter van de monitoringscommissie Governance Code Voortgezet Onderwijs en lid van de commissie Doelmatigheid Hoger Onderwijs. Ook is Geri Bonhof voorzitter van de raad van toezicht van zorgorganisatie Careyn.

Bestuur en bureau van het CPZ zijn zeer verheugd dat Geri Bonhof de komende belangrijke jaren het voorzitterschap van het CPZ op zich wil nemen en zijn er van overtuigd dat zij de belangrijke verbindende rol tussen partijen in de geboortezorg op de juiste wijze zal vervullen.

Bron: CPZ
Trefwoorden: cpz
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten