Nieuwsbericht

Digitaal spreekuur over Kansrijke Start: meld je nu aan!

Op 18 april 2019 geplaatst door

Meld je aan!

Het goed kunnen bereiken en beter begeleiden van kwetsbare gezinnen is een belangrijke ambitie uit het actieprogramma Kansrijke Start. Op donderdag 9 mei van 20.15 - 21.00 uur lichten we het actieprogramma toe in een digitaal spreekuur.

Tijdens dit digitale spreekuur vertellen Lindy van Breda Vriesman, bestuurder van Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen en Isis Kraamzorg & lid van de landelijke coalitie Kansrijke Start en Tessa van Leeuwen, regiomanager Stad en Haren GGD Groningen, hoe de geboortezorg, de jeugdgezondheidszorg en het sociaal domein elkaar hebben kunnen vinden. 

Lindy en Tessa praten over de aanpak die ze hanteren met de beperkte middelen die ze hebben om kwetsbare zwangeren op te sporen en te begeleiden. En hoe de partijen gebruik maken van ieders rol en expertise. Voor al je vragen tijdens het spreekuur is ruimte. En als je nu al vragen hebt mail ze dan naar sabinevanaken@collegepz.nl. Hoe beter we weten welke vragen er leven, hoe informatiever we het spreekuur kunnen maken.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten