Nieuwsbericht

Nu beschikbaar! VSV Toolkit om je VSV verder te professionaliseren

Op 20 december 2018 geplaatst door

Vanaf nu kunnen VSV’s gebruik maken van de VSV Toolkit professionalisering. Met deze online tool (www.vsvtoolkit.nl) kun je de organisatie van het samenwerkingsverband verder ontwikkelen. Deze tool geeft je praktische handreikingen op het gebied van het verstevigen van de VSV-cultuur, het (krachtiger) neerzetten van de toekomstvisie & strategische koers en het verder formaliseren van de samenwerkingsafspraken en organisatiestructuur.


 
Het online hulpmiddel zal de komende tijd worden uitgebreid met handreikingen, formats en praktijkvoorbeelden. 

VSV Spiegel 

Het is goed denkbaar dat je eerst precies wilt weten waar je met je VSV staat op het gebied van organisatie, voordat je de keuze maakt om volgende stappen te zetten om het VSV verder te professionaliseren.
Om hierin inzicht te krijgen - zowel op het gebied van samenwerking als op integratie - kun je als samenwerkingsverband eerst de VSV-spiegel afnemen. 
 
Dit uit twee vragenlijsten bestaande instrument toont hoe de samenwerking verloopt binnen je VSV op diverse thema’s. Denk daarbij aan ambitie, relatie, belangen, proces en organisatie.
Ook geeft het instrument aan in hoeverre het samenwerkingsverband geïntegreerd werkt en aan welke thema’s aandacht moet worden besteed om verder te kunnen ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie over de VSV Spiegel.

NB: De opbouw van de modules uit de VSV toolkit is gebaseerd op de VSV spiegel.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
Overzicht VSV'sKennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten