Nieuwsbericht

Vacature Senior Beleidsadviseur Kwaliteit

Op 15 november 2018 geplaatst door

Het CPZ is per direct op zoek naar een kundige en enthousiaste

senior beleidsadviseur
32-36 uur

 

Functie inhoud

  • Vanuit de visie op Integrale Geboortezorg ontwikkelen van, adviseren op en sturing geven aan meerdere (complexe) trajecten van het CPZ binnen het thema kwaliteit integrale geboortezorg (value base healthcare, kwaliteitsindicatoren, kwaliteitsmanagement, verantwoording, gegevensuitwisseling, big data)
  • Zelfstandig ontwikkelen van kaders en plannen en het zorgdragen voor de uitvoering hiervan;
  • Proactief samenwerking zoeken met netwerkpartners, landelijk en in de regio,  en regie voeren op de landelijke en regionale verbinding van landelijke en regionale ontwikkelingen;

.

 

Functie-eisen

  • Tenminste academisch werk- en denkniveau  en minimaal 10 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van en passie voor  meten, weten en verbeteren van kwaliteit van (geboorte)zorg,
  • Kennis van de inhoud, organisatie en  bedrijfsvoering en -processen,  relevante wet- en regelgeving van de (geboorte)zorg is een pré;
  • Aantoonbare ervaring als (senior) beleidsadviseur in een landelijk politiek en dynamisch speelveld;
  • Niet alleen beleidsmatig sterk, maar ook praktisch en hands-on
  • Zelfstandige, zelfstartende en resultaatgerichte teamplayer, die op flexibele wijze - ook met tegenwind – koers houdt;
  •  Geboren netwerker met uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

Het CPZ biedt een informele, prettige werkomgeving in het hart van de transitie naar integrale geboortezorg. De functie betreft een jaarcontract dat bij goed functioneren en beschikbare (subsidie-)middelen zicht geeft op verlenging. Het salaris bedraagt op fulltime basis minimaal € 4.208,- en maximaal € 6.345,- (FWG 70, CAO Ziekenhuizen). Daarnaast ontvangt u een .

Over het CPZ

Het College Perinatale Zorg (CPZ) is een landelijke netwerkorganisatie waarin alle veldpartijen die te maken hebben met de geboortezorg samenwerken. Het CPZ is op 1 september 2011 van start gegaan. Het CPZ heeft als opdracht de kwaliteit van de geboortezorg te verbeteren, de integrale geboortezorg te stimuleren en de babysterfte (perinatale mortaliteit) en morbiditeit te verminderen, voor een goede start van moeder en kind.

Het CPZ heeft een bestuur dat bestaat uit zeven bestuursleden voorgedragen door de diverse beroepsverenigingen en brancheorganisaties in de geboortezorg. Dit bestuur wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. Het CPZ  beschikt over een bureau dat bestaat uit circa 10 medewerkers en een directeur.

Meer informatie?

Meer informatie over het CPZ vindt u opwww. www.kennisnetgeboortezorg.nl. Bijvragen kunt u contact opnemen met Dineke Moerman. directeur via 06-24508435 of mailen vacatures@collegepz.nl

 

Reageren?

Graag ontvangt het CPZ uw CV met motivatie uiterlijk donderdag 22 november aanstaande via vacatures@collegepz.nl. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats in de week van26-30 november a.s.

 

Het CPZ staat open voor (tijdelijke) mobiliteit en uitwisseling van kennis en talent vanuit andere (zorg)organisaties. Kandidaten die derhalve vanuit hun huidige (vaste) baan op detacheringsbasis bij het CPZ zouden willen werken, worden ook van harte uitgenodigd te reageren. Bemiddeling en acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten