Nieuwsbericht

Kom in de redactieraad van de Linkedingroep Integrale Geboortezorg

Op 11 oktober 2018 geplaatst door

Wil je de kennisuitwisseling tussen zorgverleners in geboortezorg  stimuleren? Kom dan in de redactieraad van de Linkedingroep Integrale Geboortezorg.

Er is ontzettend veel kennis en expertise aanwezig over de organisatie van integrale samenwerking bij geboortezorgprofessionals. Tegelijkertijd merken we dat we veel vragen krijgen van uit het veld over zaken die andere regio’s al beantwoord hebben of waar ze mee bezig zijn. Daarom willen we een besloten Linkedingroep starten om geboortezorgprofessionals te voorzien van een laagdrempelige manier om praktijkervaringen te delen en kennis te vergaren over integrale geboortezorg. Via deze Linkedingroep helpen zij elkaar. De groep is bedoeld voor zorgprofessionals uit VSV’s/IGO’s – en managers kraambureaus en afdelingen.

Waarom in de redactieraad:

Het kan zijn dat sommige (inhoudelijke) vragen onbeantwoord blijven in deze Linkedingroep. In deze gevallen zouden we graag aan een redactielid willen vragen om antwoord te geven in de groep. Voor de redactieraad zoeken we professionals uit de verschillende disciplines in de geboortezorg. Dus vind je het leuk om je collega’s verder op weg te helpen bij vragen of integrale geboortezorg, meld je dan nu aan>>
Deelname kost niet heel veel tijd.

Rol CPZ

In deze raad zitten enkele medewerkers van het CPZ, die de procesmatige zaken voor hun rekening nemen (welkom heten, uitleg spelregels etc.). Het CPZ heeft dus een coördinerende en beherende rol, en geen inhoudelijke. Wel kunnen we n.a.v. van bepaalde signalen issues adresseren bij de juiste instanties en kunnen zij op basis van de (veel gestelde) vragen/onderwerpen in de groep de informatie ontsluiten op de site.

Werkzaamheden redactieleden:

  • Aanjagen Linkedingroep in netwerk,
  • inhoudelijke bijdragen leveren in de groep wanneer vragen onbeantwoord blijven of onvolledig zijn.

Deelname aan de Linkedingroep als redactielid hoeft niet heel veel tijd in beslag te nemen en je helpt je collega's die bezig zijn met integrale geboortezorg verder op weg.

Meld je nu aan!

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar communicatie@collegepz.nl.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
Overzicht VSV'sKennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten