Nieuwsbericht

Hoe kun je een moederraad oprichten binnen je VSV?

Op 9 oktober 2018 geplaatst door

Hoe kun je een moederraad oprichten binnen je VSV?

Je komt meer te weten hierover in het digitaal spreekuur op maandag 29 oktober van 20.15 – 21.00 uur.

MELD JE HIER AAN!

Sprekers:
Cynthia van Stiphout (voorzitter van de moederraad van het Geboortehart in Hoorn), Ciska Winter-Admiraal (Seniorverpleegkundige Obstetrie & Gynaecologie Westfriesgasthuis in Hoorn) en Durk Berks (Gynaecoloog Westfriesgasthuis in Hoorn)


Cynthia, Ciska en Durk vertellen over hun ervaringen met het opzetten en functioneren van de moederraad, ieder vanuit hun eigen perspectief en ervaring.

 

Ciska vertelt over hoe zij en haar collega’s gestart zijn met het oprichten van een moederraad. Hoe begin je? Wie zijn erbij betrokken? Wat zijn aandachtspunten? Hoe werf je leden?

 

Cynthia gaat in op haar rol als voorzitter van de moederraad. Waarom wilde zij lid worden? Hoe geven zij en haar medeleden invulling aan de moederraad? Hoe gaat de samenwerking met de zorgprofessionals? Waarover worden adviezen gegeven? Hoeveel uren besteedt Cynthia aan haar werkzaamheden? Welke tips heeft zij?

Durk vertelt als zorgverlener over zijn ervaringen met de moederraad. Hoe werkt hij met de leden samen en hoe ondersteunt de moederraad hem in zijn werk?

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten