Nieuwsbericht

Nieuwe medewerker CPZ Taskforce: Marleen Kruijt - de Ruijter

Op 14 juni 2018 geplaatst door

Sinds 1 juni versterkt Marleen Kruijt - de Ruiter het adviseursteam van CPZ Taskforce. Zij richt haar aandacht op de vraagstukken die bij de taskforce binnenkomen rondom integrale zorg en integrale bekostiging.

Voorheen werkte Marleen bij Reos de Ros in noordelijk Zuid-Holland waar zij verantwoordelijk was voor de ouder en kindzorg en geïntegreerde samenwerking tussen huisartsen, apotheken en paramedici. Als kwartiermaker bij de KNOV werkte zij vervolgens aan de regionalisering van het bureau richting haar leden waarbij de ontwikkeling richting integrale zorg, empowerment van de beroepsgroep en formalisering van hun onderlinge samenwerking belangrijke thema’s waren.

Daarna begeleidde zij bij de STBN VSV’s in hun trajecten richting integrale geboortezorg en het onderzoek naar integrale bekostiging. En was zij projectleider voor de oprichting van een nieuw echocentrum. Haar laatste ervaring deed zij op als interim hoofd in het Waterland ziekenhuis van de afdeling verloskunde en gynaecologie. Hiermee heeft zij in de afgelopen jaren een brede ervaring opgedaan binnen de geboortezorg en leerde zij de sector vanuit verschillende invalshoeken kennen.

Deze ervaringen samen gaat zij bij het CPZ inzetten om VSV’s te adviseren bij volgende stappen om hun onderlinge samenwerking naar een volgend level te brengen.

Trefwoorden: CPZ Taskforce, medewerker
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Programma Transitie Geboortezorg - TAskforce
Functie: Communicatieadviseur
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten