Nieuwsbericht

Digitaal spreekuur over stand van zaken digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg

Op 8 juni 2018 geplaatst door

Meld je aan!

Datum: Woensdag 27 juni
Tijd: 20.15-21.00 uur
Spreker:

Dorine Veldhuyzen, directeur stichting Carecodex (Carecodex faciliteert en versnelt innovaties in E-health en integrale data delen tussen zorgprofessionals onderling en tussen zorgprofessionals en hun patiënten en cliënten).
 

Over het spreekuur

Veel VSV’s hebben behoefte aan het veilig en snel digitaal kunnen uitwisselen van actuele gegevens over hun cliënten. Zowel landelijk als regionaal zijn er veel ontwikkelingen gaande op dit gebied.

In dit spreekuur willen we je informeren over het programma Babyconnect. Dit programma heeft als uitgangspunt om de bestaande ICT-infrastructuren en –systemen met elkaar te verbinden, met het zorgproces en het belang van de cliënt als leidraden.

Met de informatie die Dorine Veldhuyzen je geeft kun je met elkaar en met andere VSV’s de aanpak en de koers gaan bepalen (of herijken) rondom het digitaal delen van cliëntgegevens. Tijdens dit spreekuur heb je volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Dorine over dit onderwerp.

Meld je hier aan!

Let op! We zenden het spreekuur uit via Adobe Connect. Het kan zijn dat je dit programma eerst moet downloaden voordat je deel kunt nemen aan de uitzending. Onze tip is om dit te testen voordat de opname begint.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Programma Transitie Geboortezorg - TAskforce
Functie: Communicatieadviseur
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten