Terugblik webinar met VIPP Babyconnect; laatste subsidieronde - 13 april

Overzicht
Home > nieuws > Terugblik webinar met VIPP Babyconnect; laatste subsidieronde - 13 april

Op dinsdag 13 april organiseerde het CPZ een webinar over de laatste subsidieronde VIP Babyconnect. Marleen Kruijt, senior beleidsadviseur digitale gegevensuitwisseling van het CPZ ging in gesprek met Susan Osterop, programmamanager VIPP Babyconnect, Thom Otten ICT Architect in het Dijklander Ziekenhuis, Susanne Zuidhof van Geboortehart en Sonia Jennings bestuurder VIPP Babyconnect.

Het webinar kun je nu terugkijken. De kijkersvragen die gesteld zijn tijdens het webinar plaatsen we z.s.m. op deze pagina.

Voor 1 juni moeten de uitgewerkte en ondertekende subsidieaanvragen binnen zijn bij het programmabureau van VIPP Babyconnect. Dat is de laatste subsidieronde.

Sonia Jennings deelde de laatste ontwikkelingen op het gebied van financiering van digitale gegevensuitwisseling. Met Thom werd o.a. besproken wat o.a. de stappen zijn als de subsidie eenmaal binnen is. Wat zijn de verbanden tussen de verschillende VIPP programma’s op het gebied van digitale gegevensuitwisseling? Susan Osterop vertelde wat VIPP Babyconnect landelijk oppakt en wat er in de regio moet gebeuren en wat kun je nu doen om nog mee te doen met VIPP Babyconnect.