Nieuwsbericht

Vacature senior adviseur bij CPZ Taskforce

Op 13 april 2018 geplaatst door

Het College Perinatale Zorg (CPZ) is een netwerkorganisatie van de 7 grootste partijen binnen de geboortezorg (Bo Geboortezorg, KNOV, NVK, NVOG, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland en Zorgverzekeraars Nederland). Binnen het CPZ werken zij samen voor goede integrale zorg en preventie rond zwangerschap en geboorte ten behoeve van een goede start van moeder en kind.

Het CPZ heeft een bestuur dat bestaat uit zeven bestuursleden voorgedragen door de diverse beroepsverenigingen en brancheorganisaties in de geboortezorg. Dit bestuur wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. Een belangrijke taak van het CPZ  is het ondersteunen van VSV’s in het implementeren en organiseren van integrale geboortezorg in het veld. Het CPZ zoekt daarom voor de CPZ Taskforce, een kundige en enthousiaste

Senior adviseur, 36 uur per week

 

Functie-inhoud

 • Je geeft vanuit de visie op Integrale Geboortezorg en de doelstellingen van het CPZ en van het Programma Transitie Geboortezorg, VSV’s ondersteuning in meerdere zeer complexe trajecten op het gebied van kwaliteit van zorg, organisatie en (integrale) bekostiging.
 • Je ontwikkelt zelfstandig kaders en projectplannen.
 • Je zoekt proactief samenwerking met netwerkpartners en voert regie op de verbinding van landelijke en regionale ontwikkelingen.
 • Je legt verantwoording af aan de directeur van het bureau.

 

Functie-eisen

 • Tenminste academisch werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar relevante werkervaring.
 • Kennis van de inhoud, organisatie, financiering en bekostiging van de gezondheidszorg.
 • Kennis van en ervaring met de geboortezorg en de organisatie van de geboortezorg, inzicht in de complexe (werk)processen, kennis van relevante wet- en regelgeving, bekostiging van geboortezorg en preventie zijn een pré.
 • Kennis van en ervaring met gegevensuitwisseling in de zorg zijn een pre.
 • Aantoonbare bedrijfskundige/organisatiekundige ervaring in relatie tot netwerkorganisaties is een pre. Evenals ervaring met verandermanagement.
 • Aantoonbare ervaring in een senior-functie in een politiek speelveld op landelijk en regionaal niveau met verschillende partijen en belangen.
 • Aantoonbare ervaring in een advies- of vergelijkbare functie in de zorg.
 • Zelfstandige, zelfstartende en resultaatgerichte teamplayer, met een strategische blik, die op flexibele en creatieve wijze - ook met tegenwind – op het gezamenlijke doel koerst.
 • Netwerker met uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Creatief.

   

Wat bieden wij?

Het CPZ biedt een informele, prettige werkomgeving in een inhoudelijk dynamisch, actueel en landelijk werkveld. De functie betreft een jaarcontract dat bij goed functioneren en beschikbaarheid van middelen zicht geeft op nog een tijdelijke verlenging. Het CPZ staat nadrukkelijk open voor (tijdelijke) mobiliteit en uitwisseling van kennis en talent vanuit andere (zorg)organisaties. Kandidaten die derhalve vanuit hun huidige (vaste) baan op onderlinge detacheringsbasis bij het CPZ zouden willen werken, worden van ook harte uitgenodigd te reageren. Het salaris bedraagt op fulltime basis minimaal € 4.054,- en maximaal € 6.113,- (FWG 70). Daarnaast ontvangt u een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33 % gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen.

Meer informatie?

Meer informatie over het CPZ vindt u op www.kennisnetgeboortezorg.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met Corine van Geffen, lid CPZ Taskforce via 06-513 402 78 of mailen naar vacatures@collegepz.nl.

Reageren?

Graag ontvangt het CPZ uw CV met motivatie uiterlijk 30 april a.s. via vacatures@collegepz.nl. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats vanaf 7 mei 2018.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Home Home
Actueel
KennisbankConsortiaCPZ TaskforcePreventie
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten