Home
Kwaliteit Over deze wegwijzer

Over deze wegwijzer

Deze wegwijzer is een product van de IGO-pioniers, ontwikkeld door het Jan van Es Instituut (Inge Boesveld) in samenwerking met het College Perinatale Zorg.

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze pdf zo actueel mogelijk wordt weergegeven en gebaseerd is op de zorgstandaard integrale geboortezorg, kunnen er geen rechten aan ontleend worden. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en behouden van de inhoud van deze tool. Het CPZ neemt geen verantwoordelijkheid voor het foutief gebruik van de geboden informatie, een verkeerde interpretatie van de teksten of de juistheid ervan. Mocht u onverhoopt onjuistheden of onvolledigheden tegenkomen dan horen wij dat graag van u. Elke suggestie om deze tool te verbeteren, wordt op prijs gesteld. Stuur hiervoor een mail naar cpz@collegepz.nl.

Links naar websites van derden

Het College Perinatale Zorg is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de via de links te ontsluiten websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.