Document

Zorgpaden kwetsbare zwangeren

Voor de Gemeente Groningen zijn zorgpaden opgesteld voor de zorg rond kwetsbare zwangeren.

Het pdf bestand is een volledig overzicht van alle aspecten rond de zorg voor kwetsbare zwangeren.

Klik op de eerste pagina op een onderwerp om naar het desbetreffende zorgpad te gaan. Klik onderaan de pagina op 'Terug' om terug te gaan naar de eerste pagina.

Details

Geplaatst op: 24 augustus 2017
Geplaatst door:
Beschikbaar gesteld door: Overig
Type: Zorgpad
Wat fijn dat je jouw bijdrage wilt geven! Om dat te doen dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Functie(s): Communicatieadviseur
Organisatie: College Perinatale Zorg
Specialisaties: (onbekend)
Werkgebieden: (onbekend)
Home
Actueel
KennisbankWerkgroepenPrikbordVraag & AntwoordDeelnemersConsortiaCPZ Taskforce
Over CPZ
Inloggen
Ik wil bijdragen:
Sluiten